ENFORMATİK ENSTİTÜSÜOYUN TEKNOLOJİLERİ Programı

GATEWay 2014

The students of METU Game Technologies Master Degree Program will be presenting the video games that they have developed at annually held event, GATEWay 2014. We invite you all to this event to playtest and celebrate with us the academic video games that are developed by the students of METU Game Technologies. All academicians, game industry veterans and students who are interested in game programming/designing are welcomed!

Date: 12.06.2014 14:00

Place: Ural Akbulut Auditorium, Informatics Institute, METU

ODTÜ Oyun Teknolojileri Yüksek Lisans öğrencileri 2014 Bahar dönemi boyunca geliştirdikleri oyunlarını GATEWay 2014 etkinliğinde sergileyecekler. Etkinlik 12 Haziran 2014 Perşembe günü ODTÜ Enformatik Enstitüsü Amfisi’nde.

Hepinizi ODTÜ Oyun Teknolojileri öğrencilerinin yeni akademik oyunlarını denemeniz ve bizimle kutlamanız için etkinliğimize davet ediyoruz. Oyunlarla ve oyun programlama/tasarımıyla ilgilenen tüm öğrencilerimizi, öğretim görevlilerimizi ve oyun sektörü çalışanlarını etkinliğimize bekliyoruz.